PC

Destiny i dalje u planu za PC?

Iako je u startu bilo najava da će se Destiny u jednom trenutku pojaviti i za PC platformu, Bungie jako dugo ništa nije izjavio na ovu temu a ovaj hibridni MMO FPS već skoro dve godine ima milione konzolnih igrača.

Ipak, tračak nade za željne Destiny-a na PC-u dolazi u vidu novog oglasa za posao u Bungie koji traži PC compatibility testera koji ume da testira naslove na raznoraznim PC konfiguracijama, da proveri da li projekti i igre rade na njima, da ima “oko za detalje” i da je tehnički potkovan.

Imajući u vidu da je Destiny za Bungie trenutno glavni projekat, čini da se da je jasno o čemu se ovde radi ali ipak ne bi trebalo ni žuriti sa zaključcima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top