PC

Ubisoft nas podseća na istoriju Assassin’s Creed serijala (Video)

Ubisoft je otpočeo seriju video klipova koji će nas podsetiti na istoriju Assassin’s Creed serijala.

Prva igra u serijalu koja je izašla 2007-e je tema prvog videa. Kako se čini, Ubisoft je pokrenuo ovaj serijal kako bi nas podsetili da je svaka igra donosila po nešto novo, verovatno usled zabrinutosti jednog broja fanova da će predstojeći Assassin’s Creed: Syndicate koji nam stiže krajem godine i previše odstupiti od ustaljene formule.

Sa druge strane, ne mali broj gamera smatra de je Assassin’s Creed serijal već uveliko zreo za nešto novo. Bilo kojoj od ove dve grupe da pripadate, ako ste fan serijala, evo lepe prilike da se podsetite kako je sve počelo:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top