PC

Trine 3 developeri: “znamo da nas sada svi mrze”

Frozenbyte razvojni tim koji stoji iza Trine 3, oglasio se u vidu video klipa sa odgovorom na negativan odjek koji je poslednji nastavak ovog serijala dobio kod jednog dela fanova.

Trine 3: The Artifacts of Power je dostupan od prošle nedelje. Iako je dobar deo fanova serijala zadovoljan promenama koje su implementirane u igru, jedan deo fanova je vrlo glasan sa svojim kritikama koje se odnose na dužinu igre, priču i njen završetak kao i na prelazak igre u 3D.

Čini se da su developeri previše ozbljno shvatili kritike jednog dela fanova. U klipu koji su objavili vidimo dva člana tima, vidno nervozna, kako se izvinjavaju zbog dužine igre kao i što nisu “bolje iskomunicirali” sa fanovima šta da očekuju od Trine 3. Prema njihovim rečima: “Sada kada nas svi mrze, naši budući planovi su stavljeni na pauzu”. Pogledajte video:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top