PC

MGS5: The Phantom Pain radi u 1080p na PS4 a 900p na Xbox One

Konami je objavio par tehničkih specifikacija u vezi predstojećeg Metal Gear Solid: The Phantom Pain.

Baš kao što je to bio slučaj i sa MGS5: Ground Zeroes, igra će ponovo raditi bolje na PS4 konzoli u odnosu na Xbox One. Verzija igre za sonijevu konzolu radi u 1080p rezoluciji i u 60 FPS, za razliku od Xbox One verzije koja je u nižoj rezoluciji (900p) ali takođe radi u 60FPS. Ovo je napredak za Xbox One u odnosu na Groud Zeros koji radi u 720p rezoluciji.

Kada su u pitanju verzije igre za konzole stare generacije, Xbox 360 i PS3 verzije igre su u 720p i 30FPS.

Prema očekivanjima, Steam verzija igre podržava i do 4k rezoluciju, ali kao i uvek, da bi igra klizila na najvišim podešavanjima, potrebna vam je mašina koja košta znatno više od PS4 i Xbox One zajedno.

Ostaje nam da vidimo kako će se igra pokazati na delu i da li će zacrtani frame rate biti konstantan. Nećemo morati još puno da čekamo, MGS5: The Phantom Pain izlazi 1. septembra.

Poledajte poređenje između PS4 i PS3 verzije:

PS3 MGS5 PS4 MGS5

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top