PC

Witcher 3 prodat u preko 6 milion primeraka, otkriven i budžet za razvoj igre

The Witcher 3: Wild Hunt je prodat u preko 6 miliona primeraka za prvih 6 nedelja na tržištu, saopštio je razvojni studio CD Projekt Red.

Statistički podaci koji su objavljeni u finansijskom izveštaju poslovanja kompanije otkrivaju tačan broj od 6,014,576 prodatih kopija i preko milion aktiviranih preko GOG servisa digitalne distribucije. CD Project Red se takođe pohvalio i činjenicom da se ovaj broj odnosi samo na prvih 6 nedelja koliko je igra bila na tržištu.

Još jedan interesantan podatak koji se može naći u izveštaju je i budžet za razvoj igre koji je bio 236 miliona poljskih zlota (PLN) odnosno u prevodu 72 miliona evra.

Broj prodatih kopija igre je sigurno znatno veći sada, imajući u vidu da je igra na tržištu od 19. maja ove godine. U svakom slučaju, veliki uspeh za CD Projekt Red i Witcher serijal.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top