PC

Valve dodatno unapredio Steam Big Picture

Ako se odlučite da uđete u beta mod za Big Picture preko Steam-a, imaćete priliku da vidite nekoliko noviteta koje je Valve nedavno implementirao.

U isčekivanju Steam Machines koje će se za malo više od dva meseca pojaviti na tržištu, Valve finalizira dizajn Big Picture moda koji je namenjen lakšem korišćenju Steam-a preko TV-a.

Iako na prvi pogled sve deluje dosta slično kao pre, kada uđete u Library čeka vas potpuno drugačiji dizajn korisničkog interfejsa, sa znatno više informacija nego pre. Resume & Explore sekcija vam pokazuje igre koje ste nedavno igrali, igre koje igraju vaši prijatelji, kao i selekciju igara koje bi vam se dopale, bazirano na naslovima koje ste do sada kupili.

Stranice posvećene igrama takođe izgledaju drugačije, a interesantno je da je Valve odustao od interesantnog rešenja za unos tekst preko joypad-a i vratio se na tradicionalno rešenje.

Sve u svemu Big Picture mod sada izgleda zaista lepše i funkcionalnije. Možete se uveriti aktiviranjem beta moda iz podešavanja.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top