PC

Fallout 4 će imati Season Pass, modovi stižu i na PS4

Bethesda je potvrdila da će Fallout 4 imati regularne update ali da će igra imati i Season Pass koji će koštati 30 dolara.

Šta će se sve nalaziti u budućim DLC ekspanzijama iz Bethesde nisu mogli da preciziraju. Kako kažu, još uvek su zauzeti radom na osnovnoj igri. Međutim na osnovu iskustva koje su imali sa igrama Oblivion, Fallout 3, i Skyrim iz Bethesde poručuju da će vrednost DLC dodataka biti sigurno oko 40 dolara, pa će kupovina Season Pass-a kao i uvek biti najpovoljniji način da dođete do svog budućeg sadržaja.

Ono što je poznato je to da se DLC u svakom slučaju neće pojaviti pre 2016.

Što se tiče regularnih update-a, oni će u igru osim sitnih ispravki, donositi i potpuno novi sadržaj, na sličan način kao kod Skyrim-a.

Inače, Creation Kit alat u okviru igre koju i Bethesdini game dizajneri koriste za pravljenje nivoa će biti dostupan i igračima da pokažu svoje znanje game dizajna. PC verzija ovog alata će se pojaviti početkom 2016-e. Znali smo da će i Xbox One podržavati modove, a sada je isto potvrđeno i za PS4 verziju igre.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top