Mobile

Pokemon Go stiže na iOS i Android sledeće godine

pokemon go

Od kako je Nintendo promenio politiku i objavio da će početi da izdaje mali broj igara i za mobilne platforme, posle Pokemon Shuffle još jedna igra iz ovog popularnog serijala će se pojaviti za iOS i Android.

Igra će se zvati Pokemon Go. Na razvoju radi Niantic, do sada poznat po augmented reality mobilnoj igri Ingress, a Pokemon Go će primeniti isti koncept.

Igrači će biti u prilici da treniraju, hvataju i bore se sa Pokemonima koji će se nalaziti u realnom svetu. Informacija o njihovoj lokaciji će biti dostupna preko mobilnog uređaja.

Osim ovoga, zajedno sa igrom će biti lansirana i narukvica Pokemon Go Plus, koja će sa vašim mobilnim uređajem biti povezana preko Bluetooth-a i koja će svetleti i vibrirati i slučaju da se igrač nalazi u blizini Pokemona.

Igra stiže u 2016-oj i biće dostupna za besplatno preuzimanje. U slučaju da vam koncept igre zvuči pomalo zbunjujuće, tu je i prvi trejler koji bi trebalo da razjasni stvari:

76856

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top