PlayStation 3

PlayStation VR je zvanično ime za Sonijev Project Morpheus

PlayStation VR je novo, zvanično ime za Sonijev VR uređaj za PS4 koji je do sada bio poznat pod kodnim imenom Project Morpheus.

Ime je otkriveno na konferenciji koju je jutros održao Sony, a koja prethodi Tokyo Game Show sajmu koji se održava ovog vikenda.

Sony još uvek nije otkrio tačan datum kada će lansirati PlayStation VR na tržište. Poslednje što smo čuli u vezi ovoga je bilo još za vreme E3 sajma, kada je Shuhei Yoshida, predsednik sonijevih razvojnih studija, saopštio da se ovaj projekat odvija u planiranim rokovima i da će se na tržištu pojaviti u prvoj polovini 2016. Kada je u pitanju cena, Yoshida je istakao da se radi o konzolnom biznisu gde je potrebno da cena uređaja bude pristupačna što širem broju korisnika. Da podsetimo, prvi čovek Oculusa Brendan Iribe je nedavno izjavio da će za puno iskustvo Oculus Rift-a biti potrebno izdvojiti oko 1500 dolara za PC mašinu optimizovanu za ovaj VR uređaj, kao i sam headset.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top