PC

Konačno predstavljen Metal Gear Online

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain je još od prvog septembra na tržištu, a Konami je tak sada detaljno prikazao šta nas to očekuje u online komponenti igre koja se zove Metal Gear Online.

U video klipu koji traje preko 11 minuta smo u prilici da vidimo tri klase – scout, enforcer i infiltrator. Prikazani su i tipovi misija koji će se naći u igri, različite strategije koje ćete primenjivati kao i mogućnosti igrača. MGO ima identične kontrole kao i MGSV. Vašeg karaktera ste napravili na početku kampanje MGSV (nešto što je većina Phantom Pain igrača mogla i da pretpostavi) a možete ga i napraviti iz početka.

Za detaljan prikaz pogledajte video ispod. Najvažnija informacija – Metal Gear Online serveri će biti pušteni u rad 6. oktobra za konzolne verzije igre. PC igrači će morati da se strpe do januara 2016.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top