PC

Konami: PES će prestići FIFA serijal za par godina

Adam Bhatti iz evropskog odeljka Konamija koji je zadužen za Pro Evolution Soccer , izjavio je da očekuje da će PES u narednih nekoliko godina prestići FIFA serijal i ponovo postati lider u fudbalskom simulacijama.

Prema njegovim rečima, PES polako ali sigurno postaje sve bliži FIFA serijalu po popularnosti, ali je pred njima i posao da “ubede veliki broj igrača u kvalitet PES-a”. Bhatti kaže da je najočigledniji problem ono na šta ne mogu previše da utiču, a to su zvanične licence na lige, stadione i igrače. Međutim on ističe da po pitanju prezentacije i vizuelnog ugođaja, PES pretenduje da bude lider u industriji.

Prema podacima iz prethodih nekoliko godina, FIFA serijal se na godišnjem nivou prodaje u značajno većem broju od PES-a, nekada i do četiri puta više.

Obe igre trenutno za najnovija izdanja imaju besplatne demo verzije koje možete probati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top