PC

Najgori avgust za igre u britaniji još od devedesetih

GfK koji prati prodaju video igara u većim zemljama sveta javlja da je avgust 2015 bio najgori u industriji video igara po pitanju prodaje novih naslova još od devedesetih godina. Ovo je ukupno gledano 14. najgori mesec za prodaju ikada, od čega se 12 meseci u nizu dogodilo između 1996 i 1997 godine. Jedini mesec koji je bio blizu avgusta 2015 (koji je generisao 22 miliona funti) je bio juli 2013 sa 22,5 miliona funti. Razlozi za slabu prodaju nisu najjasniji, kao i uvek, ali jedna od indicija jeste da ljudi sve više kupuju digitalne naslove.

Vest je zanimljiva zbog opšteg trenda slabije prodaje igara na čitavom svetu, pa i u našim krajevima, zbog povećane količine igara slabijeg kvaliteta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top