PC

Shenmue 3 želi još vašeg novca

Iako je putem Kickstartera igra skupila 6,3 miliona dolara, i pored kontroverzi sa zahtevanjem novca iako će ih Sony podržati, Ys Net odlučio je da traži još para – kroz “Slacker Backer” period koji će trajati do 31. decembra. Kako navode “mnogo ljudi im se javilo da se požali što nisu mogli da podrže igru na Kickstarteru” pa je ova inicijativa namenjena upravo njima. Tri meseca dovoljno je vremena da uplate novac svi koji žele, a ponudiće sve iste nagrade za “podržaoce” baš kao što je nudila i originalna Kickstarter kampanja.

Podsetimo, Shemue 3 je sa 6,3 miliona dolara najsupešniji projekat iz sveta video igara finansiran od strane Kickstartera i treći najuspešniji projekat u “igračkom” svetu. Prvi je Exploding Kitten kartaška igra sa 8,7 miliona a drugi neuspela Ouya konzola sa 8,5 miliona. Ako vas interesuje još statistika – Shenmue 3 je ujedno i igra koja je najbrže stigla do prvog miliona (za sat vremena i 42 minuta) i prva koja je stigla do 2 miliona, za šta joj je trebalo samo 9 sati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top