Vesti

Da li je ovo najteži nivo u Super Mario Maker?

Kreativni igrači su prema očekivanjima za svega desetak dana od kao je igra dostupna, napravili jako puno genijalnih ali i ultra teških nivoa u Wii U naslovu Super Mario Maker koji vam omogućava da dizajnirate sopstvene nivoe.

PangeaPanga, jedan od korisnika koji je izašao u prvi plan sa veoma teškim nivoom koji je pređen tek posle 11 000 pokušaja od strane igrača širom sveta, sada je tu sa još većim izazovom.

Najnoviji nivo koji je napravio do sada niko na svetu nije uspeo da pređe, osim njega samog. Igra funkcioniše tako što pre nego što igrač postavi nivo na online servere i tako ga učini svima dostupnim, mora sam da ga pređe i time dokaže da je nivo funkcionalan od početka do kraja.

Ispod pogledajte šta je PangeaPanga uspeo da pređe. Ovako težak mario nivo nikada niste videli:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top