PC

Minimalna i preporučena PC konfiguracija za Street Fighter 5

Capcom je objavio da će PC verzija Street Fighter 5 podržavati SteamWorks platformu kao i minimalnu i preporučenu konfiguraciju koja će vam biti potrebna da biste igrali ovaj naslov.

Jedina stvar koja sada nedostaje je tačan datum izlaska igre. Poslednji podaci koje je japanski izdavač objavio su da će se igra pojaviti ove fiskalne godine, što znači da igru možemo očekivati pre 31. maja 2016.

Street Fighter 5 je u razvoju za PC i PS4. Igra će podržavati cross-play između ove dve platforme. Evo i minimalne i preporučene PC konfiguracije:

OS:

Recommended: Windows 7 64-bit

Processor:

Minimum: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz
Recommended: Intel Core i5-4690K @3.50GHz

Memory:

Minimum: 6 GB DDR3
Recommended: 8 GB DDR3

Graphics:

Minimum: Nvidia GTX 480, Nvidia GTX 570, Nvidia GTX 670
Recommended: GTX 960

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top