PC

Wildstar ima novi trejler kao podsećanje da je igra od danas besplatna

MMORPG naslov Wildstar je od danas besplatan, a izdavač NCSoft je odlučio da prelazak na novi način funkcionisanja igre obeleži i sa zaista odličnim trejlerom.

Ovaj naslov za koji je do sada bilo potrebno da plaćate mesečnu pretplatu kako bi ga igrali, prešao je na free-to-play biznis model. Igra je inače izašla pre više od godinu dana, kada je naišla na relativno dobre reakcije kritike ali do sada nije uspela da zabeleži komercijalni uspeh. Radi se o MMO-u koji je kako kažu developeri Carbine studios u velikoj meri prilagođen i casual igračima.

Pogledajte trejler, pa ako vam se dopada ono što vidite, igru sada možete igrati besplatno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top