PlayStation 4

PlayStation 4 dobio 3.0 firmware update

Sony je danas zvanično pustio firmware update 3.0 za sve korisnike PlayStation 4 konzole.

Update je težak 250 MB a članovi beta programa su bili u prilici da ga testiraju već nekoliko nedelja. Lista promena koje novi sistemski softver donosi nije mala, a neke od ključnih stavki su povećanje online prostora za PS Plus pretplatnike sa dosadašnjih 1 GB na 10 GB. Zatim tu je bolja integracija sa Youtube i mogućnost strimovanja na ovom video servisu.

PS4 igrači će sada biti u mogućnosti i da kače kratke video klipove na Twitter, baš kao i nekompresovane screenshotove iz igara. Još jedna od novina su Communities za svaku igru u kojima će igrači moći da diskutuju u vezi najrazličitijih stvari vezanih za dati naslov, kao i nova Events Hub sekcija u glavnom meniju u okviru koje će se pojavljivati razne vesti u vezi događaja u okviru igara (dupli ex za vikend i slično). Konačno, još jedna od stvari koja nam je zapala za oko su i stikeri koji su sada dostupni u aplikaciji za razmenu poruka.

Pogledajte video prezentaciju novih mogućnosti PS4 konzole, a za detaljnu listu svih promena posetite zvanični sajt.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top