PLAY! Zine

PLAY! ZINE 87 – Septembar 2015

Posle dva meseca letnje pauze, ponovo se vraća PLAY! Zine, jači nego ikada! (osim MGSV opisa)

Mi smo se lepo odmorili, brčkali u moru, sunčali, provodili se i sada smo spremni da pokrijemo tu gaming industriju kao nikada do sada! (iako nemamo MGSV opis u ovom broju)

Osim Gamescom sajma, nije se puno toga interesantnog dogodilo preko leta. U nedostatku dobrih AAA naslova i pre svega u nedostatku review kopije za MGSV: Phantom Pain pre prvog septembra, za najbolju igru u proteklom periodu smo proglasili Rocket Leauge.

U ovom broju čitajte prve utiske o StarCraft II Legacy of the Void prologu, interesantnom Everybody’s gone to the Rapture ili na primer razočaravajućem F1 2015. Već smo spomenuli da nas je apsolutno oduševio Rocket Leauge, a da li smo spomenuli da nismo na vreme dobili review kopiju za MGSV: Phantom Pain?

Sa Gamescoma smo pripremili par ekskluzivnih izveštaja sa lica mesta. Tu je i nova „Ukratko“ rubrika, gde vas nećemo previše zamarati sa tekstom, a ne zaboravite i naše standardne rubrike poput opisa hardvera, modding scene, fantasy tales, hearthstone specijala. Sa druge strane, ono na šta možete da zaboravite je MGSV opis u ovom broju.

Pratite nagradu igru na našem sajtu. Najveća koju smo ikada organizovali. Svaki dan delimo lepe gaming poklone! Za više informacija pravac play.co.rs ili na naš Facebook preko koga se prijavljujete za dnevne nagrade. Još samo da je jedna od njih bila review kopija za MGSV: Phantom Pain i da smo je recimo mi dobili, na vreme…

I za kraj imamo jedno saopštenje – nismo na vreme dobili review kopiju za MGSV: Phantom Pain!

PLAY! Zine 87 – Septembar 2015

 

PLAYZine87-Septembar2015-naslovna

GAMESCOM 2015 Utisci sa lica mesta

13th Page

GAMESCOM 2015 Utisci sa lica mesta

PRVI UTISCI:
StarCraft II Legacy of the Void Prologue
Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer beta
Valhalla Hills
Skyhill
Albion Online

UKRATKO:
Gryphon Knight Epic
Kidnapped
Leap of Fate
Submerged
Tree of Life

REVIEWS:
Rocket League
Zombi
God of War 3 Remastered
F1 2015
Guild of Dungeoneering
Deception IV The Nightmare Princess
Everybody’s gone to the Rapture
Pinball FX2 Ant-man pinball
Legends of Eisenwald
Evoland 2
Breach & Clear Deadline
Anna’s Quest

HARDWARE Gamescom 2015:
Kingston
Razer

HARDWARE:
Asus Radeon
Asus Strix Claw

MODDING SCENA

FANTASY TALES

Hearthstone specijal

 

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top