PlayStation 4

PS4 uskoro dobija sniženu cenu?

Iako još uvek nema zvanične potvrde, izgleda da će PlayStation 4 konzola uskoro dobiti sniženje cene.

Američki veliki lanac prodaje Target je na svom sajtu objavio da će PS4 dobiti sniženje cene za 50 dolara i na listi za prodaju Uncharted: The Natan Drake Collecion PS4 bundle ponudio ceni od 349 dolara.

Sniženje cene na zapadnim tržištima za PS4 bi trebalo da isprati nedavno sniženje u Japanu. Sony se još uvek ne oglašava u vezi ovoga, a mnogi su pretpostavili da će ovo sniženje stupiti na snagu pred kraj godine, za prazničnu sezonu.

PS4 je lansiran u novembru 2013 po ceni od 400 dolara/evra i od tada nije menjao cenu. Za razliku od PS4, glavni konkurent Xbox One je počeo sa cenom od 500 dolara za osnovni model sa Kinect senzorom, ali je u međuvremenu Microsoft dva puta snizio cenu, najpre na 400 a sada i na 350 dolara za konzolu bez Kinect-a.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top