PC

Street Fighter V beta za PC i PS4 igrače od 22. oktobra

Capcom je objavio da će drugo po redu beta testiranje za Street Fighter V početi 22. oktobra na PS4 i PC-u i da će trajati do 25. oktobra.

Igračima će prvog dana od likova biti otključani Ken, Necalli, Vega i R. Mika. Sledećeg dana će listi biti dodat i Rashid, a dva dana nakon lansiranja bete i Karin. PC i PS4 igrači će biti u prilici da isprobaju i cross-play funkcionalnost, koja će biti testirana poslednja dva dana. Likovi koji su bili u brošlom beta testiranju (Ryu, Chun-Li, Cammy, Birdie, Nash i M. Bison) ovoga puta neće biti dostupni.

Beta je zatvorenog tipa pa vam je potreban ključ za pristup a jedini siguran način da ga dobijete je da prednaručite igru. U suprotnom možete okušati sreću prijavljivanjem preko zvaničnog sajta.

Od ostalih Street Fighter V vesti, pogledajte trejler za najnovijeg ženskog lika u igri – Lauru:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top