PlayStation 4

Bloodborne dobija Game of the Year izdanje

Sony je objavio da će paralelno sa izlaskom The Old Hunters ekspanzije, popularni akcioni RPG naslov Bloodborne dobiti i Game of the Year Edition koji će sadržati originalnu igru zajedno sa ekspanzijom.

O čemu će se raditi u ekspanziji smo već imali prilike da saznamo. Naime The Old Hunters je smešten mračni svet u kome završavaju hunteri i u kome ostaju zarobljeni zauvek. Ekspanzija naravno donosi i nova oružja, kostime i potpuno nova okruženja.

The Old Hunters će u Evropi koštati 15€. Cena za Game of the Year Edition još uvek nije objavljena, a verujemo da će Sony iskoristiti i priliku da igru prodaje u bandlovima sa PS4 konzolom.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top