PC

Overwatch beta počinje krajem meseca

Blizzard je najavio da Overwatch beta kreće ovog meseca i to 27. oktobra u Americi i odmah potom u ostalim regionima širom sveta. Beta će u početku biti otvorena za samo manji krug testera, da bi se kasnije broj širio, a posebno tokom vikenda kada će biti većih beta testova odnosno igranja za veći broj igrača.

Dva glavna cilja bete su dobijanje feedbacka od strane igrača – balans, zabava i osećaj tokom igranja. Sa druge strane, ideja je da se ispeglaju tehnički problemi, ukoliko ih ima i dodatno testira serverska infrastruktura.Upravo iz tog razloga biće formirane i dve grupe testera, pomenjene na početku vesti – “ključni” testeri u manjem broju (koji daju feedback) i šira grupa za testiranje servera tokom vikenda.

Beta će biti samo za Windows, možete se prijaviti OVDE i nadati se da ćete biti odabrani ako ne za zatvoreni beta test a ono za beta test vikende.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top