PC

EA planira novu veliku franšizu u stilu GTA, Assassin’s Creed i drugih AAA naslova

Iako već duži niz godina Electronic Arts važi za jednog od najvećih izdavača video igara na svetu, iz ove kompanije žale što nisu prisutni među kako oni kažu “gigantskim akcionim igrama” nalik Grand Theft Auto, Assassin’s Creed ili Batman serijalaima.

Patrick Soderlund, prvi čovek EA Studios je izjavio da ako bi se pogledao najveći segment game industrije koji je on označio kao “akcione igre”, prisustvo EA-a nije veliko. Upravo zato, iz ove kompanije planiraju da se uskoro ozbiljnije uključe u podelu “najvećeg kolača” u industriji.

U njihovim namerama svakako može da im pomogne i to što EA sada polaže prava na razvoj Star Wars licenciranih igara. Osim predstojećeg Battlefront naslova, puno se očekuje i od Star Wars projekta na kome je poznato da radi developer Visceral Games, koji je radio na Dead Space i Battlefield Hardline naslovima. Osim njih, na velikoj Star Wars ili jednostavno velikoj AAA igri, najverovatnije radi i novoformirani Motive studio čija je šefica Jade Raymond, bivša Ubisoftova producentkinja kojoj se pripisuju velike zasluge za uspeh Assassin’s Creed serijala.

Ostaje nam da vidimo o kom projektu se radi i da li EA zaista priprema AAA igru koja će moći da konkuriše najvećim akcionim naslovima današnjice.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top