PC

Koliko uloga Nolan North može da izvede u 60 sec?

Nolan North

U slučaju da ne znate, Nolan North je jedan od nekoliko glumaca koji su podarili glas najvećem broju likova u video igrama na tržištu, trenutno.  God of War, Uncharted, The Last of Us, Destiny … samo su neke od najnovijih igara u kojima Nolan glumi, a ukoliko vas zanima podugačka lista svih igara, pogledajte na Wikipediji.

Eurogamer je popričao sa Nolanom i iskoristio jedan deo intervjua da u 60 sekundi proveri koliko glasova Nolan može da odglumi. Interesantno je (a i logično kada razmislite) da se nekih igara ne može ni setiti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top