Nintendo 3DS

Nintendo NX će biti kućna i prenosna konzola u jednom?

Prema poslednjim glasinama do kojih je stigao The Wall Street Journal, Nintendo je počeo da isporučuje razvojnim timovima prve sofrverske alate za razboj igara za njihovu sledeću konzolu, za sada poznatu samo pod kondnim imenom Nintendo NX.

Prema navodima do kojih je došao Wall Street Journal iz kako kažu “upućenih izvora”, konzola će biti kućna a u sebi će sadržati “makar jednu mobilnu jedinicu” koja će raditi i nezavisno od glavne konzole. Takođe se navodi i da će konzola imati hardversku snagu koja će biti na nivou današnjih standarda, što nije bio slučaj sa Wii i Wii U.

Iz Nintenda naravno odbijaju da komentarišu glasine i ostaje pri stavu da se kompanija do 2016-e neće na bilo koji način oglašavati u vezi Nintendo NX konzole.

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top