Nintendo 3DS

Mario Maker malo pogurao Wii U prodaju

Iz Nintenda su se pohvalili kako je Mario Maker pogurao prodaju Wii U konzole u septembru koja je kako kažu za 110 procenata viša od prodaje u avgustu.

Iako nisu objavili tačne podatke o prodaji Wii U konzole, iz Nintenda su saopštili da je sama igra Super Mario Maker prodata u preko 500 000 primeraka kada se saberu digitalne i fizičke kopije.

Osim Wii U-a, u saopštenju se navodi i prodaja 3DS sistema koja je označena kao 25 posto uspešnija u periodu januar-septembar ove godine u poređenju sa prošlom.

Mario Maker je naišao na dobar odziv kritike i publike, a mi smo igri dali vrlo solidnu devetku. Zašto, najbolje da pročitate i sami u poslednjem broju našeg časopisa, ili ovde na sajtu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top