PC

Wet: The Sexy Empire na GOG.com

lula wet

Jedna od legendardnih igara na našim prostorima sa kraja devedesetih godina, Wet: The Sexy Empire odnosno Lula: The Sexy Empire, u zavisnosti od tržišta, lansirana je na GOG.com sajtu. Neuspešni pokušaj nastavka iz polovine dvehiljaditih nije ni prineti ovom prvencu u kojem pokušavate da se probijete u svetu porno industrije ali kasnije otvorite i sopstveni studio, razbijete konkurenciju i postanete pravi mogul.

Vodite računa da je igra veoma specifična pa je sva prilika da će vam se ili totalno dopasti, ili ćete je zamrzeti. Cena je 5,5 evra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top