PC

Just Cause 3 je završen

Davnih dana bilo je izuzetno popularno izvestiti kada je neka igra završena i kada je “gone gold” odnosno dobila “zlatni” status koji znači da kreće sa masovnom produkcijom i putovanjem u prodavnice širom sveta. To vreme je dakako prošlo i sada se mahom pojavljuje značajniji info – da se neki naslov zapravo može kupiti, čemu je “kumovala” pre svega digitalna distribucija ali i izmenjeni procesi pravljenja igara.

Pa ipak, neki razvojni timovi i dalje vole da održe tradiciju, a to je slučaj i sa kreatorima Just Cause 3. Christofer Sundberg tvitovao je da je Just Cause 3 i zvanično “GOLD” odnosno da je razvoj igre završen i da je ovaj open-world akcioni naslov poslat u proizvodnju. Sada ostaje još samo da se igrači strpe do decembra i uskoče u treće po redu ludačke avanture u vazduhu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top