PS Vita

Sony više ne razvija igre PS Vitu

PS Vita ima velikih problema na tržištu, a kako se čini, Sony više nije spreman da ulaže u biznis prenosnih ručnih konzola.

Najnovija potvrda ovoga nam stiže od Masayasu Itoa iz japanskog ogranka Sony Computer Entertainment koji je izjavio da sonijevi first-party studiji više ne rade na razvoju
PS Vita igara. Kako je rekao, sav fokus je prebačen na PS4, ni jedan sonijev studio trenutno ne radi na nekoj Vita igri za koju kaže da je razvoj igara u potpunosti prepušten third party developerima.

Vrlo loše vesti po sve PS Vita igrače. Da podsetimo, nedavno je šef svih sonijevih studija Shuhei Yoshida izjavio da Sony više ne radi na velikim igrama za Vitu i da je poslednja takva igra bio Killzone: Mercenary. SAda nam stiže potvrda da ne rade ne samo na velikim, već ni na bilo kavim Vita igrama. Yoshida je nedavno rekao i da je trenutno na tržištu vrlo nepovoljna situacija za potencijalnog naslednika PS Vite, usled velike popularnosti igara za telefone i tablete.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top