Domaća Scena

Assassin’s Creed: Syndicate i GW2: Heart of Thornes promocija u Beogradu

Sinoć smo prisustvovali predstavljanju dva nova naslova velikih franšiza, u organizaciji naših dobrih prijatelja iz ComputerLanda, Guild Wars 2: Heart of Thornes, prva ekspanzija za ovaj popularni MMO, i Assassin’s Creed: Syndicate, najnovija priča iz ovog sada već legendarnog serijala. Kao i do sada, imali smo priliku da zajedno sa našim kolegama isprobamo ove naslove u igraonici Game Pub, u tržnom centru Stadion.

DSC_1352

Ubisoft je sa najnovijim naslovom AC: Syndicate uspeo da još više približi priču modernijim vremenima. Posle Pariza kojim smo hodili u Unity-u, sada smo se našli u Londonu tokom industrijske revolucije. Prelep prikaz kišovitog britanskog grada je ostavio veoma pozitivan utisak na nas. Par puta smo pomislili da ćemo naići na Šerloka Holmsa iz Gaj Ričijevih filmova. Tokom našeg igranja, uspeli smo da se “upoznamo” sa oba glavna lika, Džejkobom i Ivi Fraj, blizancima asasinima, što je jedna od većih novina u ovom serijalu, jer po prvi put imamo dva igriva heroja. Naši junaci imaju različite puteve, ali njhov cilj je isti, čišćenje Londona od ološa koji njime vlada. Druga velika novina koju smo primetili je modernizacija opreme, pa sada blizanci imaju grapling hook, sa kojim mogu brže da se izvuku iz teških situaciji, ili lakše popnu na krovove kuća i fabrika. Iako smo za playstationom proveli tri sata, tek smo bili zagrebali površinu ove uzbudljive avanture. Borbe i jurnjave po vozovima, potere u kočijama, vazdušni napadi na neprijatelje odakle god smo mogli da ih izvedemo, skrivanje po fabrikama i čeličanama, i sretanje stvarnih istorijskih ličnosti poput Dikensa, Darvina i Bela samo su neke od stvari koje će vas zabaviti tokom igranja ovog naslova.

DSC_1340

Sa GW2: Heart of Thornes smo se prvi put susreli u martu ove godine, i sada smo imali priliku da sednemo i pogledamo šta nas to sve novo očekuje u ovoj ekspanziji. Prošetali smo malo kroz novu regiju, Heart of Maguuma, gde smo sreli nove rase: Exalted, Itziel, Nuhoch i druge. Takodje smo malo “prčkali” po novoj profesiji, Revenant, kao i po Elite specijalizacijama, koje će biti dostupne samo korisnicima koji su stigli do 80-og levela.

DSC_1325

Assassins creed: Syndicate kao i Guild Wars 2: Heart of Thorns su dostupni u svim ComputerLand prodavnicama vec danas, i to po cenama od 5999rsd za AC:S i 4999rsd za GW2:HoT.

 

DSC_1317 DSC_1325 DSC_1327 DSC_1339 DSC_1340 DSC_1343 DSC_1344 DSC_1352 DSC_1360 DSC_1363 DSC_1364

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top