PlayStation 4

Guitar Hero LIVE dostupan od danas

GuitarHeroLive

Nakon višegodišnje pauze u ritmičkim video igrama, ciklus je ponovo pokrenut sa Guitar Hero Live naslovom, koji se pojavio ovih dana za PlayStation 3 i 4, Xbox 360 i Xbox One, Nintendo WiiU kao i čitavu plejadu mobilnih platformi. Prvi put smo se susreli sa Guitar Hero LIVE tokom E3 sajma i igra je ostavila relativno dobar utisak na nas. Zrelija je i ozbiljnija nego prethodni delovi, skoro pa da deluje više kao softver u tradicionalnom smislu a ne video igra i ima veliki izbor numera.

Zaokret u odnosu na prethodne delove je činjenica da je u igri samo gitara kao i mikrofon za pevanje a multiplayer je obezbeđen za dva igrača, opet, na gitarama. Ovo nekome može odgovarati a nekome i ne. Što se tiče kompatibilnosti, GH zahteva kompletno novi uređaj koji možete kupiti zajedno sa igrom po ceni od oko 100 evra u zavisnosti od platforme za koju igru kupujete.

Mi još uvek nismo spremni da damo konačni sud o naslovu ali jedva čekamo naš review primerak pa ćemo vam preneti utiske, jer, kao što znate, mi smo redakcijski veliki fanovi Guitar Heroa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top