PC

Najgore ocenjena Steam igra – Galactic Hitman

galactic hitman

Ukoliko vas interesuje koja je najgore ocenjena igra na Steamu, danas je vaš srećan dan – u pitanju je Galactic Hitman, koji u suštini nema nikakve veze sa “hitman”-ima odnosno plaćenim ubicama, u potpunosti se odigrava u koridorima sa protivnicima bez mozga i poseduje krajnje zastarelu grafiku.

Doduše, ne možemo reći da je, i pored sve svoje gluposti, zaslužila da bude najgore ocenjena igra, ali eto, Steam komuna je tako želela. Sa druge strane, pošto igra trenutno beleži popularnost upravo iz ovog razloga, sva je prilika da će u trendu dobiti još negativnih ocena, pa iskoristite priliku i procenite sami.

Naslov inače košta 2 evra a nas najviše brine to što ne mali broj naših Steam prijatelja poseduje ovu igru u svojoj biblioteci naslova. Tvorci, Digital Homicide Studios, takođe su nekoliko puta tokom razvoja morali da promene i svoje ime jer su redovno, slučajno ili namerno, birali imena već postojećih izdavačkih timova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top