PC

Preko milion ljudi prati League of Legends World Championship na Twitchu

League of Legends već duže vreme uživa veliku popularnost na Twitchu i drugim servisima za strimovanje igara. Igra je konstantno najgledanija na Twitchu, ali o kojim brojkama se zapravo radi?

League of Legends World Championships turnir koji je otpočeo prošle nedelje u Parizu je dostigao milion gledalaca online samo na Twitchu. Cifra bi bila još impresivnija kada bi se sabrali rezultati gledanosti i sa drugim popularnim streaming servisima, naročito Douyu i Longzhu koje koriste gledaoci iz Azije, odakle dolazi i najveći broj LoL igrača.

Svetski šampionat u LoL-u inače okuplja 16 najboljih timova koji dolaze iz Evrope, Amerike, Kine, Koreje, Brazila, Tajlanda i Taivana. Sam turnir se održava u više gradova a nakon Pariza, stanice su Wembley Arena u Londonu, Brussels Expo u Briselu i na kraju Mercedes-Benz Arena u Berlinu 31. oktobra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top