PC

Top 10 igre na YouTube

Super Mario

YouTube je izdao listu Top 10 najpopularnijih igara na ovom video servisu u septembru mesecu. Lista podrazumeva igre koje su najviše gledane, streamovane ili “kačene” na YouTube tokom proteklog meseca.

Prva dva mesta zauzimaju Metal Gear Solid V: The Phantom Pain i Super Mario Maker. Prate ih dve sportske igre – NBA 2k16 i FIFA 16 a potom sledi Mad Max i Disney Infinity 3.0. Još jedan sport – Forza Motorsport 6 je na mestu 7, potom sledi Skylanders: Superchargers da bi jedina indie igra na listi bio naslov SOMA na mestu 9. Konačno, deseto mesto zauzima Lego Dimensions.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top