PLAY! Zine

PLAY! ZINE 89 – Novembar 2015

Mesec za nama je uvodni u dva glavna gaming meseca u toku godine, pred prazničnu sezonu. Ubisoft obično prvi nastupa sa svojim godišnjim velikim AAA naslovom pa je tako i ovoga puta bilo sa Assassin’s Creed Syndicate. Igra nam se dopala, nije loša, ali nije ni revolucija, koju opet nije i da smo očekivali od Assassin’s Creed naslova. Svakako je bolja od Unity-a. Ima i malo starog AC šmeka, iako se naš Borislav koji je radio recenziju veoma suzdržavao da ne ocrni igru i previše, pošto je veliki fan serijala pa je za njega „dovoljno dobro“ zapravo razočaravajuće kada je AC u pitanju.

DLC dodatke su proteklog meseca imale prilično velike igre – Witcher 3, Civilization Beyond Earth kao i Guild Wars 2. Tu je i opis Star Wars: Battlefront bete iz ugla trojice članova redakcije. Prilično je izvesno da će igra biti jedan od udarnih naslova 2015. Moramo da priznamo da smo uživali u beti.

Stigla nam je i Uncharted kolekcija za PS4 koja bi trebalo da nam zadovolji istraživačke apetite do marta sledeće godine i Uncharteda 4. Još jedan naslov koji vredi istaći je Transformers: Devastation koji nam donosi interesantan mix prepoznatljivog Platinum Games akcionog gameplay-a sa zaista dobrom zapadnom franšizom – starim transformersima. Dobra vest stiže za Zelda fanove koji mogu da okupe ekipu od tri 3DS igrača. Tri Force Heroes je pun pogodak, ali samo u tom settingu gde je dovoljno da imate samo jedan kertridž. Može da prođe i sa dva online igračima ali nije ni blizu zabavno kao tri igrača na jednom mestu. Nintendo je bio Nintendo, pa na primer nije dozvolio opciju jedan kertridž na dva igrača sa 3DS-om plus online igrač (drugi najizvesniji scenario). Takođe, igra je krš ako je igrate sami (najizvesniji scenario) tako da eto, Zelda fanovi, imajte sve ovo u vidu pre kupovine.

Deo redakcije je proteklog meseca uživao i u čarima Pariza, na kome smo imali prilike da posetimo Paris Games Week. Ako ste kojim slučajem u nedoumici koji evropski sajam video igara bi pre svega trebalo posetiti u toku godine, Gamescom u Kelnu ili rastući PGW, evo kratkog i jasnog odgovora – Gamescom.  Keln nije Pariz i to svakako ima svoju težinu, ali ni PGW nije Gamescom koji kao sajam video igara deluje deset puta impresivnije od svog konkurenta.

Vidimo se sledećeg meseca.

PLAY! Zine 89 – Novembar 2015

PLAYZine89-Novembar2015-naslovna

Flash (vesti)

13th Page

NA LICU MESTA:
Road to Blizzcon
Paris Game Week

IZVEŠTAJ: Sony Paris Game Week

EDITORIJAL: Playstation VR

BETA: Star Wars: Battlefront

DLC:
The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone
Civilization Beyond Earth – Rising Tide
Guild Wars 2 Heart of Thorns
Pinball FX2

REVIEWS:
Assassin’s Creed Syndicate
Uncharted: The Nathan Drake Collection
Transformers: Devastation
PES 2016
Tearaway
Warhammer: End Times – Vermintide
Armikrog
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes
The Park
Keep Talking and Nobody Explodes
Go! Go! Nippon! 2015
Sword Coast Legends
Franchise Hockey Manager 2
Renowed Explorers

REPLAY: Starcraft

INTERVIEW: TurtleBeach

HARDWARE:
Asus ROG G20
SteelSeries miš

MINECRAFT BLOK

MODDING SCENA

FANTASY TALES

Hearthstone specijal

 

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top