PC

Epic Games najavio novu igru za PC – Paragon

Epic Games, developer poznat po naslovima kao što su Unreal i Gears of War, kao i kao kreatori jednog od najpopularnijih alata za pravljenje igara – Unreal Engine-a, objavili su da rade na novom naslovu za PC platformu koji nosi naziv Paragon.

Malo toga možemo da saznamo iz prilično mlake najave i trejlera koji je verovatno sastavljen za jedno popodne. Jedino što je poznato je to da će se raditi o PC naslovu koji će gotovo izvesno biti shooter. Epic će po jednog novog heroja iz igre otkrivati svake nedelje. Za sada je prikazan lik sa mehaničkim rukama pod nazivom Twinblast.

Ostaje nam da sačekamo za još informacija o ovom naslovu. Ono što je takođe objavljeno je to da će Paragon biti dostupan u prvoj polovini 2016-e. Kako napreduje projekat, možete pratiti na zvaničnom sajtu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top