Mobile

Spremite se za Fallout 4 sa novom besplatnom Android i iOS tastaturom

Bethesda je na interesantna način odlučila da nas pripremi za predstojeći Fallout 4. Kompanija je objavila besplatne tastature za Android i iOS koje u sebi sadrže veliki broj Vault Boy emojija.

Ova aplikacija se zove Fallout C.H.A.T. a u sebi sadrži preko 60 Fallout emojija kao i animirane GIF-ove.

Ako sa nestrpljenjem isčekujete Fallout 4 koji inače izlazi 10. novembra za PC, Xbox One i PS4, ove tastature možete besplatno preuzeti sa Google Play prodavnice ili sa iTunes.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top