Vesti

HotS noviteti sa BlizzCon-a: novi Arena mod, novi heroji, nova mapa

Puno toga novog najavljeno je na BlizzConu kada  je u pitanju MOBA naslov Heroes of the Storm. Pre svega, tu je potpuno novi game mode – Arena. Kada uđete u arenu, dobijate nasumični izbor između 3 heroja. Nakon toga počinje petominutni krkljanac borbe oko glavnog objektiva na mapi, i tako do 3 pobede vašeg tima. U skladu sa brzim formatom Arene, respawn je momentalan. Nakon svake runde layout mape se menja. Iako još uvek nema najave o tome kada ćemo dobiti ovaj mod, ispod možete pogledati video koji detaljno objašnjava šta nas to sve čeka u Areni.

Osim ovoga, stižu nam i 4 nova heroja: Genn Greymane, heroj koji podjednako može da bude u melee i ranged, Lunara – WarCraft Dryada, ranged heroj, zatim Tracer, prvi Heroj koji u HotS stiže iz Overwatcha, i na kraju verovatno najzanimljiviji heroj – čuveni Warlock Ogre, Cho’Gall koga istovremeno kontrolišu dva igrača. Svako ko je prisutan na BlizzConu, bilo fizički, bilo virtuelno, dobio je besplatno Cho’Galla.

Osim ovoga u igru stiže i novi battleground – Towers of Doom, tematski motivisan Halloweenom. Glavna odlika ove mape je da kada uništite protivnički objekat, on postaje objekat vašeg tima!

Pogledajte tri video klipa sa BlizzCon-a koji najavljuju sve novitete koji nas uskoro čekaju u Heroes of the Storm:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top