PC

Mass Effect Andromeda ima novi trejler

Live-action trejler za Mass Effect Andromeda se pojavio u sklopu Mass Effect dana.

Radi se o trejleru sastavljenom od NASA klipova, začinjenih na kraju sa sa velikim svemirskim brodom koji odlazi u Andromeda galaksiju.

Glas za pozadinsku naraciju u trejleru je pozajmila Jennifer Hale koja je inače i ženski Commander Shepard u prethodnim igrama. Mass Effect fanovi verovatno znaju da je BioWare već potvrdio da u Andromedi nećemo igrati sa Shepardom, već sa drugim likom, imajući u vidu da će se radnja igre odigravati dugo nakon događaja iz poslednjeg Mass Effecta. Zašto je Jennifer Hale bila narator novog trejlera, ostaje nam da vidimo.

Mass Effect Andromeda je najavljen za jesen 2016. Pogledajte najnoviji trejler:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top