PC

WoW: Legion uvodni video plus informacije o promenama koje donosi ekspanzija

BlizzCon nije BlizzCon bez WoW-a, a ove godine u centru pažnje je bila najnovija ekspanzija za World of Warcraft koja će se zvati Legion.

Blizzard je prikazao novi sinematik za ekspanziju, u kome se jedno pored drugog bore Sylvanas i Varian Wrynn, dok okolo padaju Infernalni. Sinematik zaista izgleda sjajno, kao što i očekujemo pd Blizzarda. Nećemo im zameriti čak ni činjenicu da je objavljen skoro godinu dana pre same igre.

Osim nove igrive klase i nekolicine novih zona, Blizzard će u novoj ekspanziji promeniti i način na koji se igrači leveluju. Umesto da idete po odeređenoj putanji između zona, u ekspanziji će se zone za levelovanje menjati u zavisnosti o nivoa vašeg lika. U Blizzardu ovo nazivaju “pravim otvorenim svetom”.

Da li će ekspanzija ponuditi dovoljno materijala starim fanovima i naterati ih da se vrate staroj ljubavi, ostaje nam da sudimo kada igra zvanično izađe. WoW Legions je upravo ušao u pre-order fazu, a zvanični dotum izlaska je 21. septembar sledeće godine.

Pogledajte uvodni sinematik ekspanzije:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top