PC

Fallout 4 prvog dana od objavljivanja najigranija igra na Steamu

Dugo isčekivana Bethesdina igra Fallout 4 konačno je dostupna u prodaji, a ovaj naslov je prvog dana uspeo da postavi novi rekord kada su u pitanju Steam igre koje ne izdaje Valve.

Naime Fallout 4 je u toku prvog dana na Steamu u nekim trenucima bio najigranija igra sa preko 445 hiljada igrača. Igra je sa prvog mesta u određenim delovima dana uspela da istisne čak i neprikosnovene Valve igre DOTA 2 i Counter-strike: Global Offensive koje su tradicionalno ubedljivo najigraniji naslovi na Steamu.

Prethodna ne-Valve igra koja je uspela da bude najigranija u toku dana na Steamu je bio GTA 5, aprila ove godine kada je ovaj naslov lansiran za PC. GTA je tada imao više od 360 hiljada igrača u datom trenutku što je manje nego Fallout 4, mada treba imati u vidu da Fallout 4 za PC zahteva Steam nalog da bi ga igrali, dok se GTA 5 ne oslanja samo na Steam i može se igrati i preko Rockstar’s Social Club launcher-a.

U svakom slučaju, Fallout 4 je odlično startovao kada je prodaja u pitanju. Ne treba zaboraviti i da se radi o igri koja ima punu cenu od 60 evra na Steamu, za razliku od pomenutih DOTA 2 koja je besplatna i CS: GO koji košta 11 evra ali je do sada i nebrojano puta bio na akcijama po znatno nižim cenama.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top