PC

MGS5: The Phantom Pain update adresirao jednu od najčešćih želja fanova

Najnoviji update za MGS5: The Phantom Pain donosi nekolicinu promena i dodataka u FOB mod, promene u PF rejting, razvoj opreme i slično. Međutim ono što je posebno privuklo pažnju je jedna novina koju je Konami ubacio u igru a na koju se žalila većina fanova koja je Phantom Pain prešla do kraja. Pošto se radi o podatku koji svakako zalazi u teritoriju spojlera, ukoliko niste prešli Phanom Pain i ne želite da saznate jedan od važnih raspleta priče, savetujemo vam da ne čitate ostatak vesti.

Konami je sa novim updateom uveo mogućnost da igrači koji su prešli misiju 45. posle koje Quiet više nije dostupna kao buddie, ponovo budu u mogućnosti da je izaberu kao pratioca na misijama. Način na koji možete da vratite Quiet je prilično čudan. Potrebno je da misiju 11. “Cloaked in Silence” ponovo pređete sedam puta! Nakon toga ona umesto prefiksa [Replay] dobija [Reunion] i nakon još jednog prelaska Quiet će se ponovo priključiti Diamond Dogs-ima i možete je voditi kao podršku na misije.

Iako ovo naravno nema nikakvog smisla kada je priča u pitanju, većina igrača će se obradovati mogućnosti da ponovo imaju Quiet kao buddie, imajući u vidu koliko ona može da bude korisna u raznim situacijama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top