Mobile

Svih 5 budućih Nintendovih igara za mobilne platforme će biti besplatne

Kako je saopštio CEO japanskog studija za razvoj mobilnih igara DeNA, koji u saradnji sa Nintendom radi na najavljenih 5 igara za mobilne platforme, svi ovi naslovi će biti besplatni za preuzimanje.

Kao što smo već više puta pisali, ovih pet naslova će se pojaviti do marta 2017. Prvi od njih je već otkriven. Radi se o igri Miitomo koja će koristiti Mii avatare i biti neka vrsta social networking igre. Najavljen je izlazak pre marta 2016.

Trend besplatnih mobilnih igara ne jenjava, a svakako će biti interesantno videti kako će se Nintendo snaći na za njih novom tržištu mobilnih free to play igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top