PC

Star Wars: Battlefront video objašnjava ulogu heroja u igri

DICE je objavio novi Star Wars: Battlefront video u kome nam jedan od developera objašnjava kakva je uloga heroja u igri i kako će funkcionisati game modovi sa njima.

Igra za sada ima tri heroja i tri vilana. Luke Skywalker, Han Solo, Princess Leia na jednoj, kao i Darth Vader, Palpatine i Boba Fett na drugoj strani će biti igrivi, svaki sa svojim unikatnim sposobnostima. Ako vas zanima kako će to sve izgledati u okviru game modova koje igra nudi, savetujemo vam da pogledate video klip ispod.

Inače EA je već saopštio da će nešto kasnije u igru biti dodata još 4 heroja kao i 16 novih mapa, sve u okviru Season Pass-a koji košta 50 dolara.

Star Wars: Battlefront u Evropi izlazi za tri dana, 19. novembra.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top