PC

EA radi na sopstvenoj igri u stilu Assassin’s Creed-a

Nakon što je prošlog meseca šef EA Studios Patrick Soderlund izjavio da kompanija planira da se posveti žanru AAA akcionih igara u stilu Assassin’s Creed-a, sada nam stižu i informacije od prvog čoveka zaduženog za finansije kompanije (CFO) Blake Jorgensena koji potvrđuje da kompanija uveliko radi na ostvarenju ovog cilja.

Kako se i očekivalo, Jade Raymond koja je u EA prešla iz Ubisofta gde je radila upravo na Assassin’s Creed serijalalu, dobila je zadatak da ovoga puta za EA kreira novu veliku franšizu. Na projektu će po svemu sudeći raditi novi studio koji EA trenutno formira u Montrealu i koji se zove Motive Studios.

Ostaje nam da vidimo o kakvoj će se igri raditi. Ako je suditi po izjavi Jorgensena, open-world akciona igra sa akcentom na single-play je najizvesniji scenario.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top