Mobile

Star Wars Battlefront nastavak vrlo moguć, sugeriše EA

Blake Jorgensen iz EA-a je podelio nekoliko informacija u vezi ugovora koji kompanija ima sa Diznijem i koji se tiče budućih Star Wars igara.

Kao što smo već znali, EA je sklopio višegodišnji ugovor kao ekskluzivni Diznijev partner na Star Wars igrama za koji je Jorgensen rekao da je “skoro pa desetogodišnji”. Prvi veliki naslov u okviru ovog dogovora je Star Wars Battlefront, ali kako je on rekao, to je samo jedna od “budućih Battlefront igara”, kao i drugih Star Wars igra koje neće biti pucačine iz prvog lica a koje će izaći za konzole, PC i mobilne uređaje.

Od velikih Star Wars projekata za sada znamo za igru na kojoj radi bivša glavna zadužena za Uncharted Amy Hennig, koja je napustila Naughty Dog i priključila se EA-u. Tim koji razvija ovaj naslov je Visceral Games a za sada se ne zna puno drugih informacija osim da će igra biti neka vrsta RPG-a.

Jorgensen je saopštio i da EA nema planove da pravi igre koje će izlaziti paralelno uz filmove, već da je ideja da prave originalne i uzbudljive video igre a ne propratni materijal uz filmove. Jedina granica koja je dogovorena između dve strane je to da EA-ove igre moraju ostati verne zvaničnom Star Wars kanonu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top