PC

Predstavljanje Heroes of the Storm heroja koga kontrolišu dva igrača (Video)

Heroes of the Storm je dobio jednog od interesantnijih heroja do sada a Blizzard je pripremio video u kome nam objašnjavaju i zašto.

Cho’Gall je heroj koga kontrolišu dva igrača. Onaj koji odabere Cho kontroliše kretanje, dok Gall ima mogućnost dodavanja brzine koja može biti korisna kada je potrebno pobeći od opasnosti ili pojuriti protivnika koji se povlači. Oba igrača takođe imaju svoje sposobnosti koje za efektnu upotrebu gotovo uvek zavise od međusobne kordinacije.

Ovaj lik pokušava da izvuče ono najbolje iz MOBA igara, a to je kada igrači rade zajedno kao tim. Ovoga puta su na to čak i primorani, tako da imajte to u vidu ako planirate da igrate sa Cho’Gall. Definitivno se ne radi o liku koji pogodan za početnike. Pogledajte video:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top