Domaća Scena

Još danas otvorene prijave za Sandbox seminar iz programiranja i Hakaton u Novom Sadu

Sandbox je međunarodni stručni seminar iz programiranja, koji će biti održan od 22. do 29. novembra 2015. godine., u organizaciji studentskog udruženja Eestec i Fakulteta tehničkih nauka

Prva tri dana seminara će biti posvećena akademskom delu. Tema predavanja je Internet of things – internet stvari, gde će stručnjaci iz Execoma približiti realnu situaciju rada u timu na zajedničkom projektu i pripremiti učesnike za dvadesetčetvoročasovno takmičenje u programiranju – HAKATON!

Seminar je napravljen u vidu internacionalne razmene. Učestovaće 15 studenata sa uglednijih univerziteta Evrope i 15 studenata iz Novog Sada. Pored akademskog dela i hakatona biće organizovana razna druženja i izleti gde će učesnici imati prilike da upoznaju Novi Sad i steknu nova prijateljstva i kontakt sa budućim inženjerima iz raznih krajeva Evrope.

Udruženje studenata elektrotehnike Eestec ima za cilj da kroz organizovanje stručnih seminara, razmena i praksi poveže studente elektrotehnike širom Evrope kao i da upozna studente sa modernim razvojem industrije i najnovijim trenodovima u struci.

Seminar nije namenjen isključivo za studente elektrotehnike, ukoliko ste ambiciozni, želite da testirate vaše programerske veštine i radite u timu, ovo je pravo mesto za vas, prijave su otvorene do petka (20.11.2015.).

Možete se prijaviti ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top