PC

Star Wars Battlefront više popularan na PS4 nego na PC i Xbox One zajedno

Statistike o broju igrača za igru Star Wars Battlefront koja je izašla krajem prošle nedelje sugerišu da igrači za sada preferiraju PS4 verziju igre.

Iako se za sada EA nije oglasio sa zvaničnim sbrojkama o prodaji igre na svim platformama, prema  najnovijim statistikama sa swbstats.com u poslednja 24 sata broj PS4 igrača je dostigao svoj maksimum na 183 hiljade, Xbox One na 104 hiljade dok je broj PC igrača iznenađujuće manji, sa maksimumom od 48 hiljada.

Sveže statistike možete pogledati na gore pomenutom sajtu. Očekujemo da se EA pohvali i sa prvim zvaničnim ciframa o prodaji igre koja je očigledno startovala prilično dobro na tržištu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top