PC

Mark Cuban se ne plaši da psuje na eSports događaju

Mark Cuban, američki biznismen i vlasnik NBA tima Dallas Mavericks nema problem da opsuje tamo gde to nije dozvoljeno.

Ovoga puta je iznos od 15 hiljada dolara koji je morao da plati išao u humanitarne svrhe, pa je Cuban na to odgovorio tako što je još jednom opsovao i time duplirao tu cifru.

Inače, radilo se o League of Legends turniru koji je održan preko vikenda u kome su Cuban i CEO Intela Brian Krzanich odigrali malo LoL-a a sve to zarad akcije skupljanja novca za fondaciju koja se bavi sprečavanjem online nasilja. Cuban nije znao da se radi o programu u kome nije dozvoljeno psovanje, a kada su mu to saopštili, on je bez problema iznos kazne za psovanje duplirao.

Naravno prilično očigledno je da se radilo o isplaniranom događaju, bar ovom njegovom drugom delu. Cuban je inače tokom godina platio preko 2 miliona dolara NBA ligi zarad izjava koje nisu bile u skladu sa pravilima lige. To mu i nije veliki problem, pošto se njegovo bogatstvo procenjuje na preko 3 milijarde dolara. Cuban inače u poslednje vreme daje izjave u korist eSports-a koji i pored ogromnog novca koji se oko njega vrti, mnogi još uvek ne doživljavaju kao konkurenciju tradicionalnim sportovima.

Pogledajte video sa pomenutog događaja:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top